Inainte si acum – 5 metode de a comanda mancare

In prezent, este un lucru obisnuit sa iti inviti prietenii in vizita si sa comanzi pizza, dar nu a fost intotdeauna atat de simplu. Acum majoritatea oamenilor prefera sa comande mancare in loc sa petreaca timp gatind. Livrarea la domiciliu este mai populara si mai folosita decat a fost vreodata, bineinteles datorita celor mai recente tehnologii. Comparativ cu trecutul, modalitatile de a comanda mancare la domiciliu s-au schimbat semnificativ, astfel:

comanda-mancare

  1. Livrarea la domiciliu

Cu ani in urma nu exista livrarea la domiciliu. Atunci cum iti puteai procura mancare daca nu aveai chef sa gatesti? Mai intai trebuia sa te plimbi prin cartier si sa gasesti un restaurant. Apoi trebuia sa te uiti pe meniu. Daca erai suficient de norocos si gaseai mancarea dorita, aventura ta se sfarsea acolo – doar ca trebuia sa astepti pana ce mancarea era pregatita pentru a o putea lua acasa. Daca nu, atunci trebuia sa treci la urmatorul restaurant… Ar fi putut dura o zi sau doua sa-ti indeplinesti misiunea, dar exista un avantaj major: nu te-ai fi ingrasat niciodata datorita efortului depus mergand pe jos!

  1. Pagini Aurii

Lucrurile s-au imbunatatit considerabil odata cu venirea binecunoscutei carti Pagini Aurii. Restaurantele care ofereau livrare la domiciliu au inceput sa-si listeze numerele de telefon si drept rezultat oamenii au incetat sa mai mearga pana la restaurante. In schimb, au inceput sa sune si au sunat si au sunat pana ce au gasit un restaurant care putea livra la adresa lor mancarea dorita.

  1. Catalog online

Revolutionarea livrarilor la domiciliu a inceput cand a aparut primul catalog online care oferea o varietate de restaurante si specificuri de mancare – un singur numar de telefon pentru sute de restaurante. Oamenii erau incantati si entuziasmati de aceasta inovatie. Cand se indoiau in privinta a ceea ce doreau sa comande, aveau sugestii si alternative. Extraordinar!

  1. Comanda prin platforme online

Cam in aceeasi perioada, sa comanzi mancare de pe website-uri a devenit un lucru foarte popular si oamenii s-au simtit liberi sa comande ce isi doreau. Aveau posibilitatea de a compara restaurante, meniuri si preturi. Mai mult, pentru prima oara puteau vedea si parerile celorlalti clienti – lucru care i-a ajutat sa aleaga intelept.

  1. Aplicatiile mobile

Acum cativa ani a aparut cea mai importanta schimbare odata cu aplicatiile pentru Smartphone-uri. In prezent oamenii fac totul prin intermediul telefonului mobil, chiar si comandarea mancarii dorite. Aplicatiile sunt la moda, amuzante, prietenoase, practice si rapide.

Deci, cum poti fi in pas cu timpurile?

Acceseaza aplicatia Oliviera pentru ca iti ofera sansa unica de a comanda de la mai mult de 350 de restaurante, dar si posibilitatea de a alege mancare in functie de specificul culinar dorit.

Incearc-o acum! Ai nevoie doar de cateva click-uri!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *