Cum se mananca un burger?

Burgerii. Se fac din ce in ce mai mari, mai plini cu de toate si mai complicat de mancat. Asa ca intrebarea este: cum sa mananci aceste delicioase inventii?

Eticheta se schimba mereu: este bine sa bagi tot burgerul in gura si sa iei cate o muscatura sau trebuie sa fie mancat cu furculita si cutitul? Este un subiect sensibil, asa ca luam in considerare cateva posibilitati.

 1. Totul dintr-o muscatura

Vor exista intotdeauna persoane care vor prefera sa consume anumite mancaruri muscand din ele, fara sa foloseasca tacamuri. In acest fel acestia nu vor sa rateze nicio aroma si vor ca in fiecare muscatura sa existe gusturi din fiecare ingredient, toate amestecate. Este nevoie de o foarte mare indemanare sa nu pierzi din sucul/sosul si aromele burgerului, dar doar in acest fel vei avea parte de recompense gustative de neuitat. Este pentru pasionati!

  1. Cu un cutit si o furculita

Unii pretind ca atunci cand tai burgerul in jumatate nu inseamna ca-i injumatatesti si savoarea, plus ca nu mai este atat de “murdar” ca atunci cand musti direct din el. Dar si aceasta abordare este absolut perfecta si, in acest fel, ai parte de mai multe inghitituri din burgerul delicios.

  1. Burgerul cu putine calorii

Burgerii pot fi si fara atat de multe calorii, asa cum este de asteptat! Nu este o pacaleala, ci doar un burger care are ciuperci multe, salata verde si noodles in loc de carne. Este delicios, trebuie sa incercati si va veti convinge!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *